Bovag Auto Verzekering

 

WAAROM BOVAG AUTOVERZEKERING?

 
Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard dan ontvangt u niet de dagwaarde, maar wordt de aanschafprijs van uw auto vergoed. Dat verschil loopt al snel in de duizenden euro’s! OF: Voor € 10.000,- gekocht is voor € 10.000,- verzekerd!
 

Geen gedoe bij schade

 
Een schade is al vervelend genoeg, dus u wilt goed geholpen worden bij de reparatie. Met de BOVAG Autoverzekering levert u simpelweg uw sleutels in bij uw BOVAG Autobedrijf en alles wordt verder geregeld. Uw auto wordt gerepareerd met uitsluitend nieuwe onderdelen en de afhandeling vindt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij plaats. U blijft ondertussen mobiel met een gratis vervangende auto gedurende de gehele reparatieperiode.
 

Geen ‘kleine lettertjes’

 
Met BOVAG Autoverzekering weet u vooraf zeker dat er geen onverwachte tegenvallers komen. Zo zijn in de fabriek gemonteerde accessoires onbeperkt meeverzekerd en wordt een (ruit)schade gerepareerd zonder eigen risico. Bent u niet tevreden over de BOVAG Autoverzekering? Dan kunt u dagelijks opzeggen zonder opzegtermijn. Geen verplichting om te blijven wanneer u dat niet wilt, dat is ook de zekerheid van BOVAG. En dit alles tegen een verrassend scherpe premie!
 

Opzegservice

 
Wij helpen u graag bij het opzeggen van uw huidige autoverzekering. BOVAG Autoverzekering regelt de afhandeling en u kunt onbezorgd gaan genieten van uw nieuwe auto!