Autocrew pechhulp

Altijd hulp bij pech onderweg? Met de AutoCrew pechhulp word je in Nederland bij pech onderweg altijd goed en vakkundig geholpen. Dit gebeurt door Garage Hoexum of een AutoCrew-garage in de buurt. Ook wanneer je in het buitenland bent kan AutoCrew van dienst zijn.

 

Je hebt pech onderweg - wat nu?

Autopech? Geen nood: even bellen met AutoCrew Pechhulp en hulp is onderweg. De AutoCrew pechhulp is bereikbaar op 020-5929843. Door heel Nederland en zelfs in het buitenland kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen.

 

Waar je ook bent, de monteur van AutoCrew is snel ter plaatse om je auto te repareren. Daarvoor beschikken onze technici over alle mogelijke gereedschap. Wanneer reparatie ter plaatse niet mogelijk is, wordt de auto direct naar het dichtstbijzijnde AutoCrew-autobedrijf gebracht voor diagnose en reparatie. AutoCrew doet wat nodig is om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

 

Pechhulp afsluiten

Ga jij voor de zekerheid van de beste en snelste hulp bij pech onderweg? Kom dan nu naar ons autobedrijf en sluit een pechhulp af die op maat gesneden is voor jou. Laat jij je auto onderhouden bij ons, dan kun je probleemloos AutoCrew Pechhulp afsluiten.

 

De voordelen van AutoCrew Pechhulp:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Pechhulp door heel Nederland en Europa
  • Ook voor caravans en aanhangers
  • Directe reparatie
  • Indien nodig vervangend vervoer
  • Tegen scherpe tarieven

 

Scherpe tarieven pechhulp

Wacht daarom niet langer, pechhulp afsluiten kan gemakkelijk bij Garage Hoexum. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten. Dankzij onze scherpe tarieven ben je verzekerd van de beste dekking door heel Europa voor een betaalbare prijs. Voor je auto, je caravan of je aanhanger. En dat rijdt wel zo prettig!

 

Pakket Auto’s t/m 107 maanden Auto’s vanaf 108 maanden
Nederland € 31,50 € 57,50
Europa € 41,75 € 76,50

Europa

+ vervangend vervoer

€ 67,50 € 107,50

Europa

+ vervangend vervoer

+ caravan of aanhanger

€ 85 € 125

 

Meer weten over de AutoCrew Pechhulp, de tarieven en de voorwaarden? Of direct AutoCrew Pechhulp afsluiten? Kijk hier voor meer informatie.